comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

4 idei de blaturi din granit alb pentru anul 2023   

Atunci când vine vorba de blaturi de lungă durată, care sunt, de asemenea, atractive, granitul este cu siguranță cea mai bună opțiune. Granitul alb se află în tendințele acestui an, astfel că te poți inspira din idei de blaturi de granit alb pentru anul 2023.

 

Granitul este compus din dioxid de siliciu, fiedspat și cuarț, iar împreună formează o rocă magmatică masivă. Rezistența ridicată a acestuia îl face să fie considerat al doilea material ca duritate după diamant. 

Fie că plănuiești amenajarea blaturilor din bucătărie sau baie, ambele sunt spații pe care oaspeții tăi le vor observa. Blaturile de granit alb vor transforma spațiul într-unul elegant și actual. Aceste blaturi vor avea puterea de a crea un design de bucătărie sau baie unic și eficient. 

Citește în continuare și inspiră-te din aceste 4 idei de blaturi din granit alb pentru anul 2023. 

Moon White: subtil și minimalist 

Acest tip de granit alb provine din India și include nuanțe de fildeș, gri-argintiu și maro. După cum sugerează și numele, este una dintre cele mai deschise modele de granit alb. Blaturile de granit Moon White se potrivesc cu orice decor, dar cel mai bine într-un spațiu cu o amenajare generală minimalistă. Are vârtejuri și pete care sunt mai subtile decât a altor blaturi din granit.   

White Ice: creează un impact dramatic! 

Îți dorești note de albastru și maro pe blaturile tale? Granitul White Ice este perfect pentru tine. Include gri și negru în venatură, împreună cu note strălucitoare de albastru și maro. Modelul White Ice este originar din Brazilia. Aceste blaturi au nervuri puternice și un impact dramatic și vor oferi bucătăriei sau băii un aspect luxos și sofisticat. Mai mult înclinate spre estetica interioară modernă, pot face un contrast izbitor cu culorile închise. White Ice conține bucăți mici de cuarț care măresc reflexiile, adăugând strălucire la suprafață. 

Aspen White: Auriu cald 

Acest model de blat de granit este cea mai bună opțiune atunci când îți dorești o estetică rustică aurie pentru bucătăria sau baia ta. Venaturile aurii calde completează nuanțele reci de alb și griurile naturale, fiind un granit exuberant și energic, care cu siguranță va impresiona. Are o notă elegantă, păstrând în același timp vie senzația reală a pietrei de granit. Culoarea sa neutră o face să se potrivească perfect cu orice tip de decor. Venaturile din granit sunt proeminente și îndrăznețe, făcând această piatră naturală foarte distinsă. Pentru a crea un contrast într-o bucătărie sau baie, granitul alb Aspen White este foarte potrivit.  

White Galaxy: Carismă de cristal 

Pentru toți iubitorii de cristale și elemente cerești, aceasta este o opțiune potrivită pentru amenajarea blaturilor de granit alb din bucătărie sau baie. Are cristale mici până la mijlocii și câteva pete distincte de roșu pal/maro. White Galaxy poate fi folosit pentru a lumina interioare plictisitoare și poate fi combinat perfect cu dulapuri de culoare închisă. Popular pentru durabilitatea și întreținerea redusă, poate fi folosit pentru mai multe zone, pe lângă blaturi, cum ar fi lavoare pentru baie și panou de perete pentru bucătărie. Venaturile sunt extrem de subtile și delicate, dar amestecate oferă o țesătură îndrăzneață de culori. 

După ce ai ales din aceste 4 idei de blaturi din granit alb pentru anul 2023, intră pe www.stona.ro sau vizitează showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.