comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

De ce sa alegem granitul in amenajari interioare

Astazi regasim pe piata din Romania numeroase materiale folosite in amenajarile interioare si exterioare ale locuintei. Bineinteles ca nu va fi usor sa alegem ce material vom folosi pentru paretii locuintei sau pentru blaturile de bucatarie si baie, insa putem tine cont de avantajele fiecarui material.

Scari granit

Mai jos puteti regasi avantajele granitului in realizarea blaturilor si a pardoselilor.

  • Rezistenta la uzura, pete si temperaturi extreme – Bucataria este o incapere des utilizata si care este supusa multor diferente de temeperatura si unui trafic ridicat. De asemenea exista riscul varsarii pe pardoseala sau pe blaturi a diferitor solutii cu aciditate ridicata.

Niciuna dintre riscurile enumarate nu reprezinta o problema daca vom alege granitul ca material principal in bucatarie deoarece structura acestuia il face printre cele mai solide pietre naturale din lume.

  • Eleganta si unicitate – Granitul va oferi oricarui spatiu o eleganta aparte si un stil unic datorica nuantelor si modelelor unice prezente in fiecare bloc de granit. Slefuirea granitului dupa extragerea acestuia ii va conferi o frumusete si un luciu incredibil.
  • Usor de curatat – Granitul poate fi folosit cu incredere in orice incapere fara sa iti faci griji ca se va murdari sau ca iti va fi greu sa scoti petele. Structura acestuia foarte densa face ca petele indiferent de natura lor sa se inlatura foarte usor, astfel bacteriile nu se vor forma.

Este recomandat in realizarea blaturilor de granit pentru bucatarie deoarece petele uleioase sau solutiile acide nu vor afecta blatul sub nicio forma.

  • Va creste valoarea locuintei – Folosirea granitului in realizarea de blaturi sau de pardoseli va avea un impact imediat in ceea ce priveste valoarea locuintei deoarece ii va oferi atat o valoare mai mare cat si o eleganta aparte care va face mai usoara gasirea unui potential cumparator in cazul in care te decizi sa vinzi casa.
  • Longevitate – Decorarea cu granit a locuintei este o investitie pe termen lung deoarece nu necesita schimbarea acestuia cu alte materiale, granitul fiind printre cele mai rezistente materiale din lume si intotdeauna va fi apreciata frumuseatea unei pardoseli din granit, astfel locuinta ta va avea mereu un design “la moda”.

Pentru montarea blaturilor de granit puteti lua legatura cu orice depozit granit care va va oferi solutii de transport, amenajare si mentenanta a blaturilor.