comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Trepte exterioare de granit

Treptele exterioare pot evidenția frumusețea curții tale dacă optezi pentru un material cu aspect elegant. Granitul reprezintă cea mai bună alegere, deoarece pe lângă aspectul său deosebit, oferă o caracteristică foarte importantă pentru amenajările exterioare, și anume o rezistență ridicată. 

Granitul este compus din dioxid de siliciu, fiedspat și cuarț, iar împreună formează o rocă magmatică masivă. Rezistența ridicată a acestuia il face să fie considerat al doilea material ca duritate după diamant.

Treptele exterioare de granit vor face față fără probleme traficului intens, schimbărilor de temperatură, umidității și nu se va zgâria, păta sau sparge.

Pentru a spori rezistența treptelor exterioare de granit este recomandat să se aplice periodic un tratament de sigilare.

Granitul este disponibil într-o gamă variată de culori și modele cum ar fi: gri, albăstrui, roșu, galben și maro. De asemenea poate avea diverse finisaje, însă cel fiamat este cel mai potrivit pentru treptele exterioare, deoarece este antiderapant.

Pe www.stona.ro, te așteaptă  peste 350 de modele de granit pentru treptele tale exterioare, dar și în showroom-ul din București, și în depozitele din județele Prahova și Alba.