comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Ce trebuie sa stiti despre blaturi de granit

Este necesara o buna documentare cand vine vorba de amenajarea bucatariei sau a baii cu blaturi de granit. Nu e usor sa faci o alegere insa poti cere oricand sfatul unui specialist sau poti face o cercetare chiar de acasa prin intermediul internetului.Blaturi din granit

Trebuie sa tineti cont de mai multe aspecte in momentul cand doriti sa achizitionati un blat de granit.

1. Nu cumparati online. Granitul se regaseste in diverse modele si nuante si este recomandat sa verificati la showroom-ul producatorului modelul granitului. Imaginile de pe internet nu sunt concludente de cele mai multe ori.

2. Granitul este una dintre cele mai dure roci de pe pamant si nu trebuie sa iti faci griji cand vine vorba de lovituri, fie ele chiar si mai putenice. Evitati totusi sa folositi ciocanul de bucatarie direct pe blat.

3. Blaturile din granit sunt foarte rezistente la zgarieturi si la pete. Nu trebuie sa va faceti griji daca varsati un pahar de vin sau ulei pe blat, pentru ca nu va intra in textura blatului, chiar daca veti inlatura pata a doua zi.

4. Avand in vedere ca granitul este o roca de tip vulcanic, puteti pune vase foarte fierbinti direct pe suprafata blatului fara probleme.

5. In cazul in care se va zgaria blatul de granit, firma care a montat blatul poate oferi mentenanta post vanzare si de cele mai multe ori blaturile se pot cerui pentru ca zgarieturile sa dispara.

6. O data pe an va trebui sa folosesti un mastic pentru acoperirea blatului. Asta il va face sa fie si mai rezistent la pete si zgarieturi. Se poate aplica de oricine, insa, datorita perioadei rare de utilizare, recomandam apelarea la un specialist.

Oferta pentru granit este foarte diversificata in Romania, ceea ce va face sa gasiti numeroase modele si culori de granit la diferite preturi. In ziua de azi orice se poate negocia si de acea trebuie sa tii cont de asta inainte sa achizitionezi.

Incearca sa cauti producatorii importanti de granit din judetul tau care detin depozite de granit si echipe profesioniste de montaj.