comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Avantajele placarii cabinei de dus cu granit 

Granitul este o piatră frumoasă și naturală care impresionează atât prin estetică, cât și prin rezistență. Dacă ești în căutarea materialului ideal pentru cabina de duș din baia ta, nu ai cum să dai greș cu granit. Avantajele placării cabinei de duș cu granit te vor convinge cu siguranță.

 

Acest material este o rocă magmatică masivă ce conține cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri și s-a format prin răcirea și solidificarea magmei.   

Orice cabină de duș are nevoie în primul rând de rezistență și durabilitate pentru a face față fără probleme expunerii constante la apă și umezeală din baie. Însă este important și aspectul vizual. Granitul îndeplinește cu succes aceste cerințe și multe altele.Vei afla care sunt avantajele placării cabinei de duș cu granit, citind în continuare.  

Finisaj exclusiv 

Granitul este o piatră naturală. Nu este proiectat, ci se găsește în natură. Fiecare placă de granit este unică, având propriul model și gradul său distinct. Dacă îți dorești o cabină de duș cu aspect exclusivist, atunci placarea cu granit este cea mai bună alegere. 

Gama de culori 

Pe lângă faptul că oferă un finisaj exclusivist, granitul este disponibil într-o gamă largă de culori diferite. Fie că îți dorești o cabină de duș placată cu granit în culori deschise și subtile, fie că îți dorești una în culori închise sau îndrăznețe, vei găsi cu siguranță exact ce îți dorești. 

Extrem de durabil 

Placarea cabinei de duș cu granit este extrem de durabilă. Această piatră este evaluată la 7 pe scara de duritate Mohs, fiind rezistentă la uzura de zi cu zi și este, de asemenea, inertă din punct de vedere chimic, ceea ce înseamnă că produsele de curățare nu o vor deteriora în timp.  

Granitul sigilat este aproape imposibil de deteriorat 

Când este sigilat, granitul devine neporos și aproape imposibil de deteriorat.  Îți recomandăm să sigilezi cabina de duș placată cu granit la fiecare șase luni, pentru a te asigura că rămâne intactă de-a lungul timpului. Granitul sigilat este foarte rezistent la mucegai, deși calcarul nu poate fi evitat. Din fericire, pur și simplu ștergerea granitului cu săpun lichid va îndepărta orice calcar inestetic, aducând granitul la un luciu strălucitor. 

Rafinament, lux și clasă de neegalat 

Granitul oferă cabinei de duș rafinament, clasă și lux. Pur și simplu, această piatră naturală este frumoasă și impresionează oriunde este instalată. Dacă alegi plăci de granit cu finisaj lustruit, cabina ta de duș va reflecta lumina și va evidenția culorile și texturile materialului. Apa care curge în cascadă arată, de asemenea, minunat. 

Acum că ai aflat care sunt avantajele placării cabinei de duș cu granit, următorul pas este să intri pe www.stona.ro și să alegi modelele potrivite din peste 600 disponibile. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.