comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Avantajele placarii peretilor cu granit

Placarea pereților cu granit aduce locuințelor numeroase avantaje, atât practice cât și estetice. Fie că alegi placarea pereților exteriori sau interiori, granitul este materialul ideal.

 

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole. 

Durabilitatea și rezistența granitului nu pot fi întrecute de niciun alt material de construcție, Astfel că, dacă îl alegi pentru placarea pereților din locuința ta, nu vor avea nevoie niciodată de înlocuire. De asemenea, această amenajare face posibilă explorarea diferitelor modele și texturi ale granitului pe suprafețele pereților exteriori sau interiori. În continuare vom detalia avantajele placării pereților cu granit. 

Înfrumusețează spațiul 

Poți da viață ideilor tale de decor prin intermediul placării pereților cu granit. Există o gamă foarte variată de culori, texturi și modele ale acestui material, astfel că vei obține o amenajare frumoasă indiferent de stilul spațiului exterior sau interior. De exemplu, dacă îți dorești un aspect îndrăzneț și modern, placarea pereților cu granit negru este o opțiune excelentă. Dacă îți dorești un aspect natural și rustic, placarea pereților cu granit bej, maro, galben sau verde sunt opțiuni potrivite. 

Oferă protecția corespunzătoare 

Pe lângă frumusețea pe care o oferă placarea pereților cu granit, oferă și protecție. Protejează pereții de extremele meteorologice. Vremea caldă poate determina decolorarea pereților neplacați, în timp ce vremea rece poate duce la formarea mucegaiului. Însă, cu ajutorul granitului vei înlătura complet aceste probleme. De asemenea, protejează pereții de poluare, de fisuri și alte daune și oferă o izolare adecvată de căldură și zgomot atunci când este utilizat în interiorul casei. 

Întreținere la costuri reduse 

Un alt avantaj practic al granitului este ușurința cu care se întreține. Pietrele naturale precum granitul au o istorie de longevitate. Pot rezista cât vrei, fără să se rupă. Sunt rezistente la căldură și durabile. Trebuie doar să-l curățeți cu apă și săpun lichid pentru a-i reda aspectul curat și strălucitor. 

Pe www.stona.ro poți alege din peste 600 de modele de granit pentru placarea pereților exteriori sau interiori ai locuinței tale. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.