comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Bar de granit intre bucatarie si living

Dacă îți dorești ca locuința ta să pară mai spațioasă, amenajarea unui bar între bucătărie și living este soluția ideală. Materialul din care se confecționează acest bar trebuie să aibă o atât o rezistență ridicată, cât și un aspect deosebit, astfel că granitul este foarte potrivit. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Datorită rezistenței oferite de această piatră naturală, barul tău va face față fără probleme, zgarieturilor, crăpării, ciobirii, petelor, dar și expunerii la temperaturi foarte ridicate. Însă această rezistență trebuie asigurată de-a lungul timpului prin intermediul efectuarii unui tratament de sigilare o dată pe an.

Din punct de vedere estetic, barul de granit va emana frumusețe și eleganță prin intermediul texturilor granulate și a gamei variate de culori. Fiecare model de granit este unic, având o combinație deosebită de texturi și culori.

Barul de granit nu necesită o întreținere dificilă, pentru curătare periodică ai nevoie doar de o cârpă moale și de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul de granit potrivit pentru amenajarea barului tău, din peste 350 de modele. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.