comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Blat de granit exotic cu finisaj lustruit pentru baie

Confecționarea blatului din baia ta din granit exotic cu finisaj lustruit, va introduce în această încăpere, atât eleganță, cât și funcționalitate.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Frumusețea granitului exotic este greu de egalat de celelalte materiale, datorită impactului vizual impresionant al modelelor sale complexe, fiecare din ele fiind compuse dintr-o diversitate de culori și texturi. Blatul tău din baie va fi cu siguranță o piesă unică ce va atrage admirația oricărui privitor.

Finisajul lustruit este ideal pentru granitul exotic, deoarece pune în valoare frumusețea modelelor sale. În urma acestui proces, se obține o suprafață lucioasă și foarte reflectantă, care va intensifica culorile pietrei și va face texturile netede.

Avantajele pe care le va oferi granitul exotic cu finisaj lustruit blatului din baia ta, vor fi și practice, nu doar estetice, acest material fiind cel mai rezistent disponibil. Duritatea granitului va face ca blatul tău să fie foarte durabil în timp.Finisajul lustruit închide porii granitului, astfel devenind mai rezistent la pete și la umezeală.

Pentru curățarea periodică a acestui blat, vei avea nevoie de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi împreună cu o cârpă moale. Dacă va fi necesară o curățare în profunzime, vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru granit.

Peste 90 de modele de granit exotic cu finisaj lustruit, te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.