comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Blat de granit exotic cu finisaj lustruit pentru bucatarie

Poți oferi bucătăriei tale, atât functionalitate cât și aspect sofisticat, alegând granitul exotic cu finisaj lustruit atunci când vine vorba de amenajarea blatului.

Granitul este o rocă magmatică masivă formată la adâncimi mari din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri. Această piatră naturală este a doua cea mai rezistentă și mai dură după diamant.

Granitul exotic are un impact vizual puternic, datorită variațiilor unice de culori și texturi ce se regăsesc într-o singură bucată de material. Blatul tău de granit exotic va fi cu siguranță diferit de celelalte și va impresiona fiecare privitor cu frumusețea sa.

Finisajul lustruit pune în valoare culorile și texturile granitului exotic, prin intermediul suprafeței lucioase care reflectă lumina. Asta înseamnă că detaliile blatului tău vor fi mai proeminente, acest finisaj punând mai mult accent pe caracteristicile naturale ale pietrei.

Acest material este ideal pentru amenajarea blatului din bucătărie, deoarece este o piatră naturală foarte dură. Astfel că, blatul de granit exotic cu finisaj lustruit din bucătăria ta va fi rezistent la zgârieturi, pete sau ciobiri. De asemenea va face față fără probleme expunerii directe la temperaturi ridicate, atunci când așezi o tigaie fierbinte direct pe suprafață.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalarea blatului, iar apoi repetarea acestuia la un interval de 12 luni, pentru păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului.

Acest blat nu va necesita o curățare complicată, având nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu o lavetă moale.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 90 de modele de granit exotic cu finisaj lustruit, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea blatului din bucătăria ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.