comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Blat de granit gri cu finisaj fiamat pentru bucatarie

Pentru a obține un blat cât mai rezistent, dar în același timp și cu aspect natural în bucătăria ta, cea mai bună soluție este să alegi granitul gri cu finisaj fiamat.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce ia naștere la adâncimi mari și formează o structură granulată. Această piatră naturală are o duritate atât de ridicată, încât este considerată al doilea material ca rezistență după diamant.

Granitul gri prezintă un amestec de tonuri calde și reci, începând cu fundalul gri în ton mediu. Petele de bej și negru conferă acestui granit un contrast interesant și un impact vizual deosebit. Neutralitatea acestui tip de granit reprezintă un avantaj atunci când vine vorba de amenajarea celorlalte elemente din bucătărie, deoarece înseamnă că acest blat se va potrivi cu o gamă largă de culori și stiluri.

Procesul prin care se obține finisajul fiamat, implică o modificare a proprietăților suprafeței granitului gri, aplicând direct o flacără. Când piatra este expusă la temperaturi ridicate, stratul său exterior explodează și devine aspră, expunând cristalele de la suprafață.. Blatul de granit gri cu finisaj fiamat din bucătăria ta va avea suprafața estompată și foarte texturată.

Blatul din bucătăria ta este una dintre cele mai utilizate suprafețe din locuință, de aceea granitul este cu siguranță materialul ideal pentru această amenajare. Durabilitatea sa foarte ridicată va oferi blatului toate calitățile funcționale de care va avea nevoie. Blatul de granit gri din bucătăria ta va fi rezistent la zgârieturi, crăpături sau ciobiri și va face față fără probleme expunerii la temperaturi ridicate. Vei putea folosi suprafața blatului pentru prepararea mâncării și de asemenea, nu se va deteriora dacă vei așeza o tigaie fierbinte direct pe blat.

Este important ca blatul să fie instalat și sigilat în mod corespunzător, pentru a arăta ca nou chiar și după mulți ani. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Blatul de granit gri cu finisaj fiamat din bucătăria ta nu va necesita o curățare complicată. O soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu o lavetă moale va fi tot ce va avea nevoie.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 30 de modele de granit gri cu finisaj fiamat din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea blatului din bucătăria ta. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.