comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Blat de granit gri pentru baie

Baia ta are nevoie de un blat cu o rezistență cât mai ridicată, dar și cu un aspect estetic deosebit. Granitul gri îndeplinește ambele cerințe și poate fi alegerea ideală pentru această amenajare.

Granitul este compus din dioxid de siliciu, fiedspat și cuarț, iar împreună formează o rocă magmatică masivă. Rezistența ridicată a acestuia il face să fie considerat al doilea material ca duritate după diamant.

Acest material este unul din cele mai rezistente materiale pe care le poți folosi pentru amenajarea blatului din baia ta. Suprafața sa foarte dură va face ca blatul tău să dureze cu siguranță zeci de ani. Nu va fi susceptibil la pete și zgârieturi și nu va absorbi lichidele în suprafață, fiind un avantaj foarte important pentru baia ta care va fi constant expusă la apă și umezeală.

Granitul gri este disponibil într-o varietate de nuanțe și texturi granulate dispuse pe suprafață ca niște pete de dimensiuni mici sau mari. Unele din aceste nuanțe sunt discrete, iar altele destul de dramatice, însă indiferent de modelul de granit gri ales pentru amenajarea blatului din baia ta, vei obține un aspect profesional și sofisticat.

Ușurința cu care se potrivește blatul de granit gri oricărui stil pe care îl alegi pentru baia ta: contemporan, industrial, minimalist, face ca acest tip de granit să fie alegerea potrivită atunci când ai amenajat deja celelalte elemente din baie.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalarea blatului de granit gri în baia ta, pentru a-i asigura rezistența în timp și păstrarea aspectului intact. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea acestui blat vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid pe care o vei folosi cu o lavetă moale. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru granit.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 100 de modele de granit gri, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea blatului din baia ta. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.