comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Blat de granit gri pentru bucatarie

Dacă îți dorești ca bucătăria ta să aibă un aer contemporan, poți amenaja blatul din această încăpere cu granit gri.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce conține cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri și s-a format prin răcirea și solidificarea magmei.

Blatul de granit gri va adăuga bucătăriei tale caracter, individualitate și o eleganță atemporală. Va deveni cu siguranță elementul central al acestei încăperi, datorită impactului vizual puternic al acestei culori și a texturilor granulate ale granitului.

Granitul gri oferă o versatilitate nelimitată, fiind potrivit pentru foarte multe stiluri de amenajare. Astfel că poți folosi atât alte nuanțe de gri, culori neutre, puternice, calde sau reci pentru amenajarea celorlalte elemente din bucătărie.

Se recomandă folosirea nuanțelor de gri deschis pentru bucătăriile de dimensiuni mici pentru a da impresia de spațialitate și nuanțe de gri închis pentru bucătării de dimensiuni mari pentru a crea un punct central de interes.

Pe lângă calitățile estetice, blatul de granit gri va oferi și numeroase calități practice, acest material fiind cel mai rezistent disponibil. Nu va trebui să-ți faci griji că blatul tău se va zgâria, păta, sparge sau deteriora din cauza expunerii la temperaturi înalte.

Pentru ca blatul tău de granit gri să fie cât mai durabil, aplică un tratament de sigilare o dată pe an.

Întreținerea pe care o va necesita acest blat nu va fi complicată, având nevoie doar de o soluție de curățare alcătuită din apă caldă și săpun lichid și de o lavetă moale.

Pe www.stona.ro poți găsi peste 100 de modele de granit gri, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău din bucătărie. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.