comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Blat de granit negru pentru baie

Dacă îți dorești să ai o baie cu funcționalitate ridicată, dar care să aibă și un aspect estetic impresionant, poți realiza acest lucru instalând un blat dintr-un material deosebit, cum este granitul negru.

Granitul este o rocă magmatică masivă formată la adâncimi mari, compusă din cristale de câțiva milimetri și conține în mare parte cuarț, feldspat sau mica.

Blatul de granit negru va transforma baia ta într-un spațiu cu stil, iar intensitatea vizuală a acestui material nu va trece cu siguranță neobservată, emanând lux și eleganță în întreg spațiul. Fundalul granitului negru variază de la nuanțe de gri închis la negru mediu și foarte intens, iar pe toată suprafața prezintă o bogăție texturală, prin intermediul petelor cu granulație fină. Textura granulată este de obicei în nuanțe deschise și formează un contrast interesant împreună cu fundalul întunecat.

Deoarece granitul negru este un material foarte dur și durabil, acest blat va rezista în baia ta timp de muți ani de la instalare. Blatul de granit negru va supraviețui fără probleme chiar și după ce se udă, fiind extrem de rezistent la apă și umezeală. Acest material de blat nu își pierde strălucirea din cauza apei.

Pentru ca blatul de granit negru din baia ta să se păstreze cât mai bine în timp, este recomandat să aplici un tratament de sigilare în mod regulat. Cel mai bine este să reaplici tratamentul la un interval de un an.

Chiar dacă blatul din baia ta poate întâmpina provocări din cauza acumulărilor de reziduuri din spuma de săpun, pastă de dinți și fixativ, pentru a numi doar câteva, granitul negru va fi foarte ușor de curățat. Vei avea nevoie doar de o soluție de curățare potrivită pentru această suprafață. Poți opta pentru una compusă de tine din apă caldă și săpun lichid, sau poți achiziționa una special concepută pentru granit.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 40 de modele de granit negru, pe cel potrivit pentru amenajarea blatului din baia ta. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.