comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Blat de granit negru pentru bucatarie

Blatul din bucătăria ta poate avea atât un aspect impresionant, cât și o suprafață puternică și durabilă, dacă alegi să-l amenajezi cu granit negru.

Granitul este compus din dioxid de siliciu, fiedspat și cuarț, iar împreună formează o rocă magmatică masivă. Rezistența ridicată a acestuia îl face să fie considerat al doilea material ca duritate după diamant.

Granitul negru va da personalitate bucătăriei tale, prin intermediul impactului vizual puternic pe care îl oferă. Modelele acestui tip de granit pot varia de la negru absolut, cu mici striații, la o nuanță neagră mai fadă. Aceste variabile sunt de fapt culori secundare în granitul închis la culoare și sunt de obicei gri, verde, albastru, alb etc. Există, de asemenea, modele mai texturate ale granitului negru, care vor oferi blatului din bucătăria ta un interes și o profunzime captivante.

Acest material este ideal pentru amenajarea blatului din baie, datorită rezistenței sale foarte ridicate. Când este instalat corect, acesta va fi ultimul blat de care vei avea nevoie vreodată în bucătăria ta. Dacă îl vei înlocui pe parcurs, va fi pentru că îți dorești și nu pentru că trebuie. Va rezista fără probleme la așchiere, zgâriere și crăpături, dar și la căldură. Deși nu este recomandat, dacă vei pune ocazional o tigaie sau o tavă fierbinte direct pe blat, nu o se va deteriora așa cum se întâmplă cu alte materiale mai moi.

Va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru ca blatul de granit negru din bucătăria ta să își păstreze aspectul intact de-a lungul timpului. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Păstrarea blatului curat nu este deloc dificilă, procesul de curățare constând în folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid, cu care se va șterge suprafața blatului.

Pe www.stona.ro te așteaptă peste 40 de modele de granit negru, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău din bucătărie. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.