comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Blat de granit pentru baie

Blatul din baie necesită un material cu o rezistență ridicată pentru a face față folosirii de zi cu zi. Astfel că cel mai potrivit material pentru această amenajare este granitul, deoarece oferă o duritate greu de întâlnit la alte materiale și nu va fi afectat de expunerea prelungită la apă. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Blatul tău de granit din baie va fi rezistent la pete și zgârieturi, neefiind afectat de factorii externi, ceea ce face acest material să fie ideal pentru acest tip de amenajare.

Pe lângă rezistența ridicată, granitul oferă și un aspect deosebit blatului din baie, prin intermediul texturilorgranulate și a gamei de culori variate: de la alb la negru, roșu, bej, galben, gri și albastru. Astfel baia ta va emana stil și eleganță și se va transforma într-o încăpere foarte potrivită pentru momentele tale de relaxare.

Pentru ca blatul tău de granit din baie să își păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Întreținerea blatului de granit se face cu ușurință în mod regulat folosind apă caldă și câteva picături de săpun lichid sau detergent antibacterian împreună cu o cârpă moale. Apoi se clătește suprafața cu apă curată și se șterge cu o cârpă uscată.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 400 de modele de granit, pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău din baie. Ne poți vizita în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48, și în depozitele din județele Prahova și Alba.