comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Blat de granit pentru bucatarie

Alegerea amenajării blatului cu granit va îmbunătății cu siguranță aspectul bucătăriei tale și va deveni piesa centrală a acestei încăperi, deoarece această piatră naturală are o frumusețe greu de egalat de alte materiale. 

Granitul este o rocă magmatică masivă formată la adâncimi mari, compusă din cristale de câțiva milimetri și conține în mare parte cuarț, feldspat sau mica.

Pe lângă aspectul estetic, granitul oferă și o rezistență ridicată, fiind considerat al doilea material ca duritate după diamant. Blatul tău de granit va face față cu brio zgârieturilor, petelor, lichidelor și temperaturii ridicate. Însă pentru a asigura rezistența blaturilor de granit se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Culorile granitului variază între nuanțe deschise și închise de gri, galben, negru, roșu, verde și maro. Suprafața acestuia dispune de venaturi interesante ce aduc frumusețea naturală în bucătăria ta.

Fiecare dală de granit este unică, având propriile combinații de culori și texturi, astfel că blatul tău de granit va avea individualiate și va atrage atenția oricărui privitor.

Pe www.stona.ro poți alege din peste 350 de modele de granit pentru amenajarea blaturilor tale. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.