comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Blaturi de granit exotic pentru bucatarie

Blaturile din bucătăria ta pot deveni piese unice și extravagante din punct de vedere vizual, dar în același timp având și toate calitățile practice de care au nevoie, dacă alegi să le amenajezi cu granit exotic.

Granitul este o rocă magmatică masivă formată la adâncimi mari din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri. Această piatră naturală este a doua cea mai rezistentă și mai dură după diamant.

Frumusețea granitului exotic este impresionantă și atemporală, fiind unul din cele mai potrivite materiale pentru amenajarea blaturilor din bucătărie atunci când se dorește ca aceste piese să fie în centrul atenției. Estetica acestei pietre naturale este specială, deoarece fiecare bucată este compusă din texturi venate de dimensiuni foarte variate și din mai multe culori care formează diferite contraste plăcute. Prin intermediul blaturilor de granit exotic, bucătăria ta va fi greu de egalat atunci când vine vorba de eleganță și sofisticare.

Granitul exotic va oferi blaturilor tale din bucătărie toate aceste calități estetice, în timp ce le va oferi și numeroase calități practice. Duritatea și durabilitatea acestui material sunt ideale pentru orice bucătărie, deoarece este foarte important ca blaturile să fie cât mai rezistente. Petele, zgârieturile, ciobirile, temperaturile ridicate sau expunerea prelungită la apă, nu vor reprezenta deloc o problemă pentru blaturile de granit exotic. Aceste blaturi din bucătăria ta nu vor trebui niciodată înlocuite, deoarece își vor păstra aspectul original pentru o viață întreagă.

După instalarea blaturilor este recomandat să se aplice un tratament de sigilare pe suprafața blaturilor de granit exotic, pentru o protecție îndelungată anti-uzură. Tratamentul de sigilare ar trebui reaplicat în fiecare an.

Atunci când cureți aceste blaturi este important să nu utilizezi produse de curățare acide sau instrumente de spălare dure. Cel mai bine este să le cureți cu apă caldă, săpun ușor de vase și o cârpă moale din microfibră.

Peste 90 de modele de granit exotic te așteaptă pe www.stona.ro din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea blaturilor din bucătăria ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.