comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Blaturi de granit maro cu finisaj lustruit pentru bucatarie

Atunci când vine vorba de amenajarea blaturilor din bucătăria ta, este important să ai în vedere folosirea unui material cât mai rezistent, dar și cu un aspect plăcut pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare. Granitul maro cu finisaj lustruit va îndeplini cu succes aceste cerințe.

Granitul este compus din dioxid de siliciu, fiedspat și cuarț, iar împreună formează o rocă magmatică masivă. Rezistența ridicată a acestuia îl face să fie considerat al doilea material ca duritate după diamant.

Granitul maro cu finisaj lustruit reprezintă o alegere frecventă pentru amenajarea blaturilor din bucătărie, datorită nuanțelor sale pământii bogate și neutre care oferă versatilitate ridicată, dar și pentru durabilitatea sa greu de egalat de celelalte materiale. Modelele acestui tip de granit sunt foarte variate, unele dintre acestea au dungi sau pete de minerale negre înconjurate de un fundal maro, în timp ce altele prezintă accente de argintiu, alb sau cuarț translucid. De la granit cafeniu deschis la granit brun-vișiniu închis, această colecție de modele le include pe toate.

Alegerea finisajul lustruit pentru blaturile de granit maro din bucătăria ta, aduce atât avantaje estetice, cât și practice. Acest finisaj va intensifica texturile și culorile granitului și va face ca suprafața blaturilor să fie foarte strălucitoare și reflectorizantă, permițând luminii să se reflecte de pe suprafață pentru a face bucătăria ta să pară mai mare.

Pe lângă frumusețea unui finisaj lustruit, există multe beneficii practice ale aplicării acestui finisaj pe blaturile tale de granit maro din bucătărie. O lustruire va prelungi longevitatea blaturilor chiar mai mult decât o face piatra de granit în mod natural. Finisajul este supus unui proces de eliminare a porilor mici ai granitului. Acest lucru împiedică umiditatea să extindă piatra și să provoace imperfecțiuni în suprafață de-a lungul timpului.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a ajuta blaturile de granit maro cu finisaj lustruit din bucătăria ta să-și păstreze toate calitățile practice și estetice în timp. Intervalul la care ar trebui să se reaplice tratamentul este de 12 luni.

Pentru curățarea acestor blaturi nu va trebui să efectuezi un proces complicat. Folosind soluții de curățare potrivite, suprafețele blaturilor tale de granit maro cu finisaj lustruit din bucătărie vor arăta mereu ca noi. Poți face o astfel de soluție din săpun lichid de vase și apă caldă, sau poți cumpăra una special concepută pentru granit.

Alege modelul potrivit de granit maro cu finisaj lustruit pentru amenajarea blaturilor din bucătăria ta, din peste 30 de modele disponibile pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.