comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Borduri exterioare de granit pentru pavajul curtii

Alegerea unor borduri exterioare de granit pentru pavajul curții tale va fi exact ce va avea nevoie, deoarece oferă cele mai bune beneficii practice. 

Granitul este compus din dioxid de siliciu, fiedspat și cuarț, iar împreună formează o rocă magmatică masivă. Rezistența ridicată a acestuia îl face să fie considerat al doilea material ca duritate după diamant. 

Pavajul curții are nevoie de borduri pentru a îl delimita și pentru a-l ajuta să-și mențină forma în timp. Bordurile exterioare de granit reprezintă alegerea ideală pentru această amenajare, datorită durității și rezistenței lor superioare la impactul mediului exterior. Beneficiile practice ale acestora nu pot fi egalate de alte tipuri de borduri, fiind capabile să suporte orice fel de schimbări extreme de temperatură de afară. Sunt rezistente atât la căldură, cât și la îngheț, ceea ce înseamnă că nu își vor modifica suprafața în niciun fel. Indiferent dacă vor fi expuse constant la razele soarelui sau la intemperii, bordurile exterioare de granit pentru pavajul curții vor arăta mereu ca în ziua în care au fost instalate. 

Pe lângă numeroasele beneficii practice ale acestor borduri, pavajul curții tale va avea parte și de beneficii estetice, deoarece vor funcționa și ca accent de culoare care va crea un punct de interes. Modelele formate din texturi granulate diverse ale granitului, vor atrage toate privirile asupra acestor borduri. 

În ciuda tuturor beneficiilor bordurilor exterioare de granit, este recomandată aplicarea unui tratament de sigilare, pentru a le asigura rezistența în timp. Dacă reaplici tratamentul de sigilare o dată pe an, vei avea borduri exterioare de granit pentru pavajul curții care vor dura extrem de mult timp. 

Curățarea acestor borduri va fi extrem de simplă, cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, sau cu una special concepută pentru granit. 

Pe www.stona.ro poți alege modelele potrivite de borduri exterioare de granit, pentru pavajul curții tale. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.