comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Cada de baie placata cu granit

Cada este un obiect foarte important pentru orice baie, fiind în primul rând o necesitate, însă poate deveni și un obiect decorativ dacă alegi să o plachezi cu granit. 

Granitul este o rocă magmatică masivă formată la adâncimi mari, compusă din cristale de câțiva milimetri și conține în mare parte cuarț, feldspat sau mica.

Această piatră naturală va schimba aspectul estetic al căzii tale și o va înfrumuseța prin intermediul texturilor sale granulate și a gamei de culori variate în care este disponibilă. Varietatea de culori a granitului, va facilita integrarea acestui material în orice baie, indiferent de stilul în care este deja amenajată.

Pe lângă aspectul estetic, granitul va oferi căzii tale de baie o rezistență ridicată, fiind unul din cele mai dure materiale. Pentru a asigura rezistența în timp a căzii tale de baie, trebuie să-i aplici un tratament de sigilare o dată pe an.

Întreținerea periodică a căzii tale de baie placată cu granit se face folosind o cârpă moale împreună cu o soluție de curățare cu pH neutru.

Pe www.stona.ro poți găsi peste 400 de modele de granit din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea băii tale. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţul Prahova şi judeţul Alba.