comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Cele mai populare blaturi de granit

Granitul este un material preferat de mulți oameni, atunci când vine vorba de amenajarea blaturilor din bucătărie sau baie, datorită durabilității, rezistenței și aspectului său estetic deosebit. Blaturile de granit dau personalitate și stil oricărei locuințe

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Granitul este unul din cele mai rezistente și mai dure materiale, aflându-se pe locul 2, după diamant, la aceste caracteristici.

Numărul foarte mare de modele de granit disponibile, poate deveni copleșitor atunci când vrei să le alegi pe cele potrivite pentru blaturile tale, dar dacă citești în continuare, vei afla care sunt cele mai populare.

Granit Alb

Unul dintre cele mai populare tipuri de blaturi de granit de pe piață este granitul alb.

Granitul alb este format din piatră de cuarț și minerale albe de feldspat. Acesta este granitul ideal dacă îți dorești blaturi albe și curate în casa ta. Granitul alb este un favorit în rândul consumatorilor și creează un aspect mai elegant în casa ta.

Poți opta pentru modele de granit alb doar cu nuanțe foarte deschise de alb și gri sau dacă îți doriți să incluzi alte culori pe blat, poți găsi variații de granit alb cu albastru, gri închis și negru.

Granit Negru Galaxy

Dacă îți dorești să îmbunătățești aspectul bucătăriei sau al băii tale, poți alege să amenajezi blaturile cu granit Black Galaxy.

Acest granit negru este frumos și poate adăuga un aspect unic casei tale. De multe ori, vei vedea pete albe și aurii în acest model, care îl fac să arate ca stelele de pe cer.

Black Granite se potrivește perfect cu dulapurile și pardoselile din lemn închis la culoare. Cel mai bun lucru despre acest granit este ușorurința cu care poate fi întreținut și adaugă dimensiune casei tale.

Granit Maro Baltic

Pentru oricine dorește un blat frumos, maro în bucătărie sau baie, maro baltic este o alegere recomandată.

Granitul Baltic Brown este simplu și are un aspect mai natural. Este adesea amestecat cu culorile cafeniu, auriu și gri. Dacă nu ești sigur cum dorești să amenajezi blaturile tale, aceasta este o alegere bună, deoarece este atât de neutră.

Granit Gri

Similar blaturilor din granit alb și negru, granitul gri prezintă o eleganță și o adâncime depline, care se potrivesc atât cu design-urile clasice, cât și cu cele contemporane. Fundalul său este în cea mai mare parte gri, cu mai multe granulații fine de pete negre, aurii și argintii în jurul suprafeței.

Peste 400 de modele de granit te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.