comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Chiuveta de granit negru pentru bucatarie

Bucătăria ta are nevoie de o chiuvetă cât mai durabilă, dar și cu aspect deosebit, astfel că granitul negru îndeplinește cu succes ambele cerințe.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Aceasta piatră naturală se află pe locul doi ca duritate, după diamant.

Granitul negru reprezintă o opțiune foarte potrivită pentru amenajarea chiuvetei din bucătăria ta, deoarece nu vei găsi un material mai rezistent și mai puternic din punct de vedere vizual decât acesta.

Textura și culoarea acestui tip de granit sunt foarte consistente și intense, de aceea chiuveta ta din bucătărie va impresiona cu siguranță orice privitor. Bucătăria ta va avea o frumusețe și o eleganță atemporală, datorită chiuvetei de granit negru. Această chiuvetă este foarte versatilă și poate fi integrată cu ușurință în orice bucătărie, indiferent de paleta de culori folosită pentru celelalte elemente.

Din punct de vedere practic, granitul negru va oferi chiuvetei din bucătăria ta, o rezistență foarte ridicată pentru a suporta presiunea, ciobirea, zgârieturile, dar și expunerea prelungită la apă și căldură. Duritatea pe care o posedă acest material, va asigura durabilitate și funcționalitate de care va avea nevoie chiuveta din bucătăria ta de-a lungul timpului.

După instalarea chiuvetei de granit negru, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare pentru a-i asigura rezistența. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Un alt avantaj oferit de granitul negru chiuvetei tale din bucătărie, va fi ușurința cu care se va putea curăța. Vei avea nevoie doar de săpun lichid și apă caldă pentru curățarea zilnică, iar pentru petele mai dure, de bicarbonat de sodiu pe care îl vei presăra în chiuvetă și vei freca ușor cu un burete non-abraziv.

Peste 40 de modele de granit negru, sunt disponibile pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.