comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Culori neutre pentru blaturi de granit contemporane

Pentru a obține blaturi de granit contemporane, alege modele în culori neutre ca bej, gri, alb, negru sau maro.

 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce conține cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri și s-a format prin răcirea și solidificarea magmei.   

Utilizarea granitului ca material pentru blaturi de bucătărie sau baie este o alegere înțeleaptă datorită durabilității foarte crescute. Culorile neutre ale blaturilor de granit au capacitatea de a prezenta în locuința ta un aspect elegant și confortabil. De asemenea, îți oferă libertatea de a experimenta ușor cu diferite materiale în culori mai îndrăznețe, atunci când amenajezi întreg spațiul. Urmează să analizăm câteva culori neutre pentru blaturi de granit contemporane. 

Nuanțe de gri cu blaturi de granit alb cel mai pur 

Granitul alb pentru blaturile de bucătărie sau baie este o alegere de top în prezent pentru proprietarii de case. Aceste plăci vin și în combinații de culori, ca niște pete care accentuează piatra albă pură, dar reflexele strălucitoare de pe suprafață le fac să treacă neobservate. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la eventualele pete permanente, în ciuda culorii deschise. Un blat de granit alb aduce avantajul foarte practic de a lumina încăperea. 

Culori deschise cu blaturile de granit galben 

Într-o bucătărie sau baie decorată cu culori deschise simple, blaturile de granit galben arată minunat. Texturile din lemn arată grozav atunci când sunt combinate cu astfel de culori. De asemenea, spațiul va avea o atmosferă caldă și primitoare. 

Culori deschise cu blaturi de granit negru 

Dacă bucătăria sau baia ta este deja amenajată în culori deschise peste tot, poți crea un contrast puternic cu blaturi de granit negru. Acest tip de granit are modele diverse și sofisticate, alternând între texturi venate și granulate în nuanțe de alb și gri. Blaturile de granit negru sunt unele dintre cele mai ușor de obținut și întreținut. 

Nuanțe de gri și maro cu blaturi de granit gri 

Blaturile de granit gri pot transforma puternic o bucătărie sau o baie: îmbunătățește întotdeauna restul decorului. Dacă adaugi pereți de cărămidă vei obține un spațiu industrial, dar rafinat. Spre deosebire de negru, griul creează un contrast mai echilibrat. 

Intră pe www.stona.ro și alege modele în culori neutre pentru blaturi de granit contemporane. Avem peste 600 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.