comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Cum sa asortezi panoul de perete cu blatul de granit

Cum să asortezi panoul de perete cu blatul de granit este o întrebare care vine în minte multora care doresc să-și remodeleze bucătăria. Granitul este una dintre cele mai frumoase pietre care este folosită în mod obișnuit atât în bucătăriile tradiționale, cât și în cele moderne.  

Disponibil în multe modele, culori, texturi și nuanțe, granitul va crea un punct de interes magnific în orice bucătărie și va fi cel mai probabil detaliul tău preferat din bucătărie. 

Iată câteva idei de panouri de perete pentru blatul de granit și recomandări despre cum să le asortezi. 

Dacă alegi mai întâi blatul de granit 

Dacă ești hotărât să alegi un blat de granit pentru remodelarea bucătăriei tale., cu siguranță plănuiești ca această piesă să fie în centrul atenției. Mai ales dacă preferi un aspect puternic al blatului și ai deja în minte o placă uimitoare de granit, alege mai întâi blatul și asortează-l cu panoul de perete în consecință. Fiind unic, granitul va elimina multe opțiuni de panouri de perete la începutul remodelării și va ușura procesul. 

Dacă alegi mai întâi panoul de perete 

Dacă plăcile pentru panoul de perete au modele aglomerate sau culori puternice, alegerea unui granit pentru blat care să se potrivească cu acesta va face acest proces mai dificil. Panoul de perete statement va permite acum un blat statement. Unul ar trebui să îl ajute pe celălalt să strălucească. Pe de altă parte, opțiunile simple de panouri de perete cu culori neutre îți vor oferi mai multă libertate și opțiuni în alegerea blatului de granit care să se potrivească cu acesta. 

Dacă optezi pentru un panou de perete statement, poți alege blatul de granit cu modele subtile și culori evazive care vor permite panoului să preia controlul. Dacă ai optat pentru un panou de perete discret, te poți bucura de toate opțiunile oferite de blatul de granit. Reține că, în ambele cazuri, nu trebuie să potrivești culoarea și modelul blatului de granit cu culorile și modelele panoului de perete. Decide care ai vrea să aibă impact mai puternic și folosește-l pe celălalt pentru a susține această intenție. 

Intră pe www.stona.ro pentru a alege din peste 600 de modele de granit, pe cele potrivite pentru amenajarea blatului și panoului de perete din bucătăria ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.