comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Decorarea stalpilor exteriori cu granit

Poți decora exteriorul locuinței tale într-un mod inedit, alegând un material cu aspect estetic deosebit pentru amenajarea stâlpilor de susținere. Cea mai bună alegere este fără îndoială granitul, deoarece este și extrem de rezistent, pe lângă estetica sa distinctivă.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce conține cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri și s-a format prin răcirea și solidificarea magmei.

Această piatră naturală va oferi eleganță și stil exteriorului locuinței tale, prin intermediul decorării stâlpilor. Unul dintre avantajele granitului este disponibilitatea unui număr impresionant de modele din care să-l alegi pe cel care se potrivește cel mai bine exteriorului locuinței tale. Având în vedere că fiecare bucată de granit este diferită, vei obține stâlpi exteriori unici. Stâlpii exteriori de granit îți vor înfrumuseța locuința și vor atrage cu siguranță toate privirile cu texturile și culorile impresionante ale acestui material.

Granitul este unul dintre cele mai dure materiale disponibile. Acești stâlpii exteriori vor fi extrem de durabili în timp, și, atunci când sunt întreținuți corespunzător, nu se vor zgâria, ciobi, sau păta de la expunerea prelungită la umezeală sau de la lumina soarelui. Pe lângă faptul că este extrem de rezistent la bacterii, granitul poate rezista și la o gamă largă de temperaturi, precum și la ploaie și zăpadă.

Deși granitul este rezistent în mod natural, stâlpii exteriori ai locuinței tale vor necesita aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a te asigura că nu își vor schimba aspectul în timp.

Stâlpii exteriori de granit se pot curăța cu ușurință, cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid sau cu o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Peste 400 de modele de granit te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.