comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Decorarea stalpilor interiori cu granit

Stâlpii interiori au în primul rând rol practic pentru locuința ta, însă pot avea și rol decorativ, dacă alegi să îi amenajezi cu un material cât mai rezistent și cu o estetică unică. Granitul este cu siguranță cea mai bună alegere. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce conține cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri și s-a format prin răcirea și solidificarea magmei. 

Utilizarea stâlpilor interiori ca elemente decorative pentru locuință, reprezintă o abordare extraordinară de a adăuga detalii, stil și valoare. Granitul va crea o atmosferă care se va simți elegantă și sofisticată, înfrumusețând stâlpii prin intermediul modelelor sale impresionante. Varietatea culorilor și texturilor acestei pietre naturale, asigură găsirea modelului care să se potrivească perfect în ambientul în care se află stâlpii. Decorarea stâlpilor interiori cu granit este o amenajare care va adăuga interes asupra locuinței tale și va atrage admirația oricărui privitor.  

Din punct de vedere practic, granitul va asigura stâlpilor interiori, toate cerințele de care au nevoie. Vor avea o suprafață foarte dură care va fi extrem de durabilă în timp, fără să capete semne de uzură ca: zgârieturi, pete, crăpături sau ciobiri.  

Pentru a crește rezistența acestor stâlpi de-a lungul timpului, este important să aplici un tratament de sigilare în mod regulat. Intervalul recomandat de reaplicare este de un an. 

Decorarea stâlpilor interiori cu granit nu va presupune efectuarea unui proces complicat de curățare. Atâta timp cât folosești detergenți potriviți pentru această suprafață, stâlpii vor străluci mereu ca în ziua în care au fost instalați. Poți alcătui acasă un astfel de detergent, folosind săpun lichid de vase sau poți achiziționa unul special conceput pentru granit. 

Alege din peste 500 de modele de granit, intrând pe www.stona.ro pentru a-l alege pe cel potrivit pentru decorarea stâlpilor interiori ai locuinței tale. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.