comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Glafuri exterioare de granit exotic

Glafurile exterioare reprezintă o parte necesară a construcției unei locuințe, însă pot avea și rol decorativ, dacă alegi să le amenajezi cu un material care să aibă atât o rezistență ridicată, cât și un aspect deosebit. Cea mai bună alegere este granitul exotic.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Glafurile exterioare de granit exotic vor înfrumuseța fațada locuinței tale, impresionând cu siguranță orice privitor, prin intermediul culorilor și texturilor neconvenționale. Fiecare bucată de granit exotic are culori și texturi diferite ce formează modele unice.

Acest material este ideal pentru amenajarea glafurilor exterioare, deoarece are o duritate foarte ridicată și va face față cu brio eventualelor deteriorări ce ar putea să apară din cauza expunerii prelungite la condiții meteo nefavorabile. Granitul exotic va consolida pereții și nu va permite apei și umezelii să pătrundă în suprafața glafurilor exterioare.

Pentru a asigura rezistența glafurilor exterioare de granit exotic în timp, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Curățarea acestor glafuri nu va fi dificilă, având nevoie doar de o lavetă moale folosită împreună cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul de granit exotic potrivit pentru menajarea glafurilor tale exterioare, din peste 90 de modele disponibile. Contactează-ne la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă după grosimea și dimensiunile necesare.