comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Glafuri exterioare de granit

Glafurile exterioare au nevoie de un material cu o rezistență foarte ridicată pentru a susține ferestrele și pentru a face față factorilor externi. Materialul care îndeplinește cel mai bine această cerință este granitul. 

Granitul este o rocă vulcanică masivă cu granulație grosieră , ce se formează la adâncimi mari și conține în mare parte cuarț și feldspat.

Glafurile exterioare de granit nu vor fi afectate de intemperii sau de schimbările extreme de temperatură. Astfel că ferestrele tale vor fi protejate de înfiltrarea apei și de umiditate, dar și de curenții de aer rece sau cald.

Pe lângă avantajul rezistenței ridicate, glafurile exterioare de granit vor oferi și un aspect estetic deosebit. Suprafața granitului este compusă din texturi granulate, iar gama de culori este foarte variată și cuprinde cam orice culoare: alb, albastru, galben, roșu, maro sau negru fiind doar câteva dintre culorile disponibile.

Pentru ca glafurile tale exterioare de granit să își păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, este important să aplici un tratament de sigilare o dată pe an.

Pe www.stona.ro te așteaptă peste 400 de modele de granit din care sa-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale exterioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile pe comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.