comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Glafuri interioare de granit exotic

Poți transforma glafurile tale interioare în punctul focal al încăperii, dacă alegi să le amenajezi folosind granit exotic. Acest tip de granit impresionează prin aspectul deosebit.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Glafurile interioare de granit exotic vor atrage cu siguranță toate privirile și vor înfrumuseța întreaga încăpere. Granitul exotic va oferi glafurilor tale interioare o suprafață unică, prin intermediul culorilor și texturilor neconvenționale de care dispune acest tip de material.

Folosirea granitului pentru amenajarea glafurilor interioare va aduce și numeroase avantaje practice. Pereții vor fi consolidați și protejați împotriva înfiltrării apei, datorită rezistenței foarte ridicate a acestui material.

Aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalarea glafurilor, iar apoi repetarea tratamentului o dată pe an, va asigura protecție maximă impotriva factorilor externi.

Aceste glafuri pot fi curățate cu soluții cu pH neutru, special concepute pentru granit, sau în lipsa acestora cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Peste 90 de modele de granit exotic te așteaptă pe www.stona.ro, pentru a-l alege pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale interioare. Contactează-ne la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă după grosimea și dimensiunile necesare.