comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Glafuri interioare de granit

Glafurile au un rol foarte important pentru susținerea pereților, de aceea alegerea materialului din care se confecționează aceastea trebuie să aibă o rezistență ridicată. Glafurile de granit reprezintă cea mai bună alegere, deoarece acesta este cel mai rezistent material disponibil. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Glafurilor de granit sunt rezistente la abraziuni, acestea nu se vor zgâria, ciobi sau păta în contact cu factorii externi.

Pe lângă rezistența ridicată, granitul oferă glafurilor și un aspect estetic deosebit prin intermediul texturilor elegante și a contrastului dintre cele două sau trei culori din care este de obicei alcătuit.

Pentru ca glafurile tale de granit să se păstreze intacte în ciuda trecerii timpului, trebuie să efectuezi un tratament de sigilare în mod regulat.

Pe www.stona.ro poți alege din peste 350 de modele de granit. Contactează-ne la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă după grosimea și dimensiunile necesare.