comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Glafuri interioare si exterioare de granit

Glafurile sunt elemente importante ale interiorului și exteriorului oricărei clădiri. Contribuie la susținerea ferestrelor și pot fi folosite ca rafturi pentru flori, de aceea rezistența lor este foarte importantă. Granitul îndeplinește cel mai bine această cerință, iar în plus, oferă și un aspect deosebit.

 Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole. 

Glafurile de granit vor avea cea mai mare durabilitate posibilă, ceea ce înseamnă că vor rezista fără probleme la ciobire și zgârieturi, precum și la pete, astfel că nu va fi niciodată nevoie să le înlocuiești. De asemenea, nu vor fi afectate de expunerile prelungite la razele soarelui sau la apă, fiind cu siguranță cea mai bună opțiune în special pentru glafurile exterioare. 

Această piatră naturală poate fi găsită într-o multitudine de culori și modele. Varietatea și versatilitatea granitului te ajută să creezi cu ușurință un stil tradițional sau modern, deoarece glafurile interiorare sau exterioare ale locuinței tale se vor plia perfect pe oricare din ele. Pentru un design coordonat, poți folosi granit și pentru alte elemente, cum ar fi: blaturi, pereți și pardoseli pentru interior sau exterior. 

În ciuda rezistenței extreme a glafurilor de granit, este întotdeauna cel mai bine să aplici în mod regulat un tratament de sigilare pe suprafața lor, pentru te asigura că își for păstra aspectul intact de-a lungul timpului. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni. 

Curățarea acestor glafuri se face cu ușurință, folosind o soluție potrivită pentru acestea. Poți opta între a face o astfel de soluție amestecând apă caldă cu săpun lichid de vase sau a achiziționa una special concepută pentru granit. 

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 600 de modele de granit din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea glafurilor interioare sau exterioare ale locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.