comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Idei de amenajare cu granit negru

Deși granitul este disponibil în multe alte culori, frumusețea granitului negru este magică și nu se demodează niciodată. Granitul negru se potrivește atât cu decorul modern, cât și cu cel tradițional și se potrivește cu orice combinație de culori, păstrându-și identitatea și sporind în același timp eleganța interiorului locuinței tale.

Granitul este compus din dioxid de siliciu, fiedspat și cuarț, iar împreună formează o rocă magmatică masivă. Rezistența ridicată a acestuia îl face să fie considerat al doilea material ca duritate după diamant.

Există diferite moduri de a încorpora granitul negru în locuința ta, astfel că urmează să analizăm câteva idei uimitoare de amenajare care vor răspândi frumusețea magică a granitului negru.

Contrastul dintre alb și granitul negru

Granitul negru arată minunat în orice stil și se potrivește în orice încăpere a locuinței tale. Cu toate acestea, combinația clasică și atemporală de alb și negru va rămâne nemuritoare și nu te va dezamăgi niciodată. Într-un spațiu dominat de alb, contrastul este adus de un element amenajat cu granit negru, cum ar fi pardoseala, un perete, blaturile, cada, lavoarul, treptele sau glafurile.

Contrastul dintre mai multe culori și granitul negru

Acest tip de granit este disponibil în diferite texturi și finisaje care fac posibilă utilizarea sa ca opțiune pentru o gamă largă de amenajări din locuința ta. Pentru un impact vizual deosebit, poți folosi mai multe culori în aceeași încăpere, pe lângă granitul negru cu o anumită textură și finisaj, pentru a crea contraste interesante.

Contrastul dintre texturile și nuanțele granitului negru

Disponibilitatea acestui material în diferite texturi și nuanțe de negru, oferă posibilitatea de a avea mai multe tipuri de texturi și nuanțe de negru în același spațiu și încă să se creeze personalitate și stil. Diferitele texturi și nuanțe ale granitului negru vor domina orice încăpere și vor crea un contrast plăcut, fie că alegi să amenajezi cu granit negru doar unul sau mai multe elemente: blaturile, cada, pardoseala sau pereții.

Te așteptăm cu peste 40 de modele de granit negru pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.