comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Idei de amenajare cu pardoseli de granit 

Unul dintre cele mai bune aspecte ale utilizării pardoselilor de granit este că se pot integra în orice interior de casă – de la modern și tradițional la minimalist și rustic. În plus, este unul dintre cele mai versatile și durabile materiale pentru casa ta. Ia în considerare mai multe idei de amenajare cu pardoseli de granit, pentru a o găsi pe cea care se potrivește cel mai bine.

 

Granitul este o piatră naturală făcută din rocă topită care se răcește în pământ. Această piatră naturală este extrasă din cariere de piatră și tăiată în plăci subțiri. 

Datorită compoziției sale inerente, granitul este unul dintre cele mai dure și mai dense materiale (al doilea numai după diamant!) și nu este predispus la zgârieturi sau pete. Granitul este ideal pentru zonele cu trafic intens din casa ta. În plus, nu găzduiește bacterii dăunătoare, agenți patogeni și alte forme de murdărie, așa cum o face mocheta. Acest lucru îl face una dintre cele mai bune opțiuni pentru pardoselile casei tale.  

Urmează să analizăm câteva idei de amenajare cu pardoseli de granit, pentru a te inspira atunci când ți le dorești în bucătărie sau baie. 

Pardoseală de granit lustruit pentru bucătăria ta 

Deși în general granitul se folosește doar pentru blaturile din bucătărie, poți folosi acest material și pentru pardoseală, deoarece va oferi o senzație mai modernă și mai naturală. Atunci când vine vorba de modelul de granit folosit, poți opta pentru același și pentru blaturi și pentru pardoseală, pentru modele similare sau complet diferite și foarte contrastante. Depinde doar de modul în care îți dorești să arate bucătăria ta. 

Granit gri pentru pardoseala și pereții băii tale 

O altă zonă în care granitul este utilizat pe scară largă este baia. De la blaturi până la zona de duș, poți folosi acest material universal și vei crește valoarea imobiliară a băii. Caută modele și texturi frumoase și alege nuanțe de gri mai profunde. Alege obiecte sanitare de culoare deschisă pentru a crea acel efect de contrast cu pardoseala și pereții de granit gri. 

Pardoseală rustică de granit pentru bucătărie sau baie 

Dacă preferi puțină culoare în jurul tău, o pardoseală rustică de granit este opțiunea perfectă pentru bucătăria sau baia ta. Alege modele de granit roșu, verde, galben sau maro. Pereții expuși de cărămidă împreună cu panourilor de perete roșu intens creează un aspect cald și primitor. 

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 600 de modele de granit, din care să le alegi pe cele potrivite pentru a pune în aplicare aceste idei de amenajare cu pardoseli de granit.. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.