comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Idei de decor pentru glafurile de granit

Deși au o estetică deosebită și înfrumusețează locuința, poți crea și mai mult interes vizual dacă alegi idei de decor pentru glafurile de granit.

 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Duritatea sa, îl plasează pe locul doi ca cel mai rezistent material după diamant. 

Lăsând glafurile de granit așa cum sunt, ferestrele pot părea reci și neglijate. Din fericire, există o mulțime de idei de décor pentru glafurile de granit pe care le poți implementa. Indiferent de stilul tău preferat de decor, amenajarea acestei zone a casei tale va aduce personalitate. În continuare îți vom prezenta cele mai creative idei de decor pentru glafurile de granit. 

Loc pentru animale de companie 

O modalitate de a-ți face animalul de companie să se simtă confortabil este să-i oferi propriul lui loc pe glaful ferestrei. Aceasta este o modalitate excelentă de a păstra toate proviziile pentru el într-o singură zonă. O idee grozavă pe care o poți pune în practică este să creezi un spațiu de depozitare sub fereastră. De asemenea, poți adăuga un pat pentru animal pe glaful de granit pentru a crea locația confortabilă perfectă pentru prietenul tău blănos.  

Mica bibliotecă 

Indiferent dacă ai o colecție extinsă de cărți sau vrei să expui câteva dintre cărțile tale preferate, una dintre cele mai populare tendințe pentru a decora glafurile de granit este să așezi cărțile aliniate pe suprafața lor. 

Poți folosi suporturi unice, pentru a adăuga o notă decorativă suplimentară, atunci când aranjezi cărțile pe glafurile de granit.  

Ornamente de sezon 

Dacă ai un glaf de granit central, îl poți folosi pentru a-ți expune ornamentele de sezon. Poți să evidențiezi zona cu iluminare distractivă și lumânări pentru a ajuta la stabilirea stării de spirit pentru fiecare set de ornamente. Poți configura cu ușurință scene sezoniere pentru toate vacanțele tale preferate. De la o scenă de iarnă de basm la o scenă de Halloween, poți fi creativ cu decorul tău. 

Dacă îți plac aceste idei de decor pentru glafurile de granit, dar nu ai încă aceste glafuri în locuința ta, intră pe www.stona.ro și alege modele potrivite, din peste 600 disponibile. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.