comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Masa cu blat de granit verde pentru living

Atunci când vine vorba de amenajarea mesei din living, trebuie să alegi un material rezistent și cu aspect estetic deosebit, pentru a îndeplini cerințele acestei încăperi. Astfel că o alegere potrivită ar fi granitul verde.

Granitul este o rocă magmatică masivă formată la adâncimi mari din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri. Această piatră naturală este a doua cea mai rezistentă și mai dură după diamant.

Masa cu blat de granit verde va adăuga frumusețe naturală livingului tău, având un impact vizual puternic ce impresionează orice privitor. Diversitatea nuanțelor de verde în care este disponibil granitul, împreună cu texturile granulate ale acestei pietre naturale, formează modele unice. Verdele va emana armonie și calm în livingul tău, devenind locul ideal în care să petreci cât mai mult timp pentru a te relaxa.

Granitul este cel mai rezistent material disponibil și va oferi mesei tale din living o durabilitate foarte ridicată, ceea ce înseamnă că suprafața nu se va zgâria sau ciobi. De asemenea vei putea pune obiecte fierbinti direct pe suprafața masei tale cu blat de granit verde, deoarece va fi foarte rezistentă la temperaturi ridicate.

Aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni, va asigura păstrarea aspectului intact al mesei cu blat de marmură verde.

Această masă se va putea curăța cu ușurință, folosind o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o cârpă moale.

Alege modelul potrivit de granit verde accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 sau depozitele din județele Prahova și Alba.