comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Masa de granit pentru locul de luat masa

Locul de luat masa din locuința ta are nevoie de o masă cu o rezistență cât mai ridicată, dar și cu un aspect estetic deosebit. O alegere foarte potrivită a materialului folosit pentru această amenajare poate fi granitul.

Granitul este o rocă magmatică masivă formată la adâncimi mari, compusă din cristale de câțiva milimetri și conține în mare parte cuarț, feldspat sau mica.

Masa de granit din locul tău de luat masa va fi extrem de durabilă în timp, reprezentând o investiție pe viată, deoarece nu vei găsi un material mai dur și mai rezistent ca acesta. Atunci când este expusă la căldură, masa de granit nu se deteriorează, permițând chiar așezarea unei tigăi fierbinți direct pe suprafață. De asemenea, va face față fără probleme zgârieturilor și petelor.

Poți personaliza masa de granit în funcție de nevoile locului tău de luat masa, alegând dimensiunile și culorile pe care ți le dorești, dar și tipul de finisaj al suprafeței. Indiferent dacă această încăpere este de dimensiuni mici sau mari, masa de granit se va potrivi perfect.

Pe lângă numeroasele avantaje practice, granitul va îmbunătăți semnificativ aspectul estetic al locului tău de luat masa, prin intermediul texturilor sale granulate și a diversității culorilor, ce formează modele impresionante. Masa de granit din locul de luat masa va fi extrem de atractivă pentru oaspeții tăi și le va lăsa o impresie de durată.

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, va păstra aspectul intact al mesei tale de granit de-a lungul timpului. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Un alt avantaj al alegerii mesei de granit pentru locul tău de luat masa este ușurința cu care se curăță. Este deajuns să o ștergi cu o lavetă moale și cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid pentru a arăta mereu ca nouă.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 350 de modele de granit pentru amenajarea mesei din locul tău de luat masa. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.