comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Modele de granit alb pentru locuinta ta

Granitul alb este una din cele mai bune opțiuni pentru amenajarea locuinței tale, deoarece este un material capabil să ofere atât cea mai bună durabilitate, cât și cea mai clasică eleganță.Granitul este compus din dioxid de siliciu, fiedspat și cuarț, iar împreună formează o rocă magmatică masivă. Rezistența ridicată a acestuia îl face să fie considerat al doilea material ca duritate după diamant. 

Poți alege dintr-o gamă foarte variată de modele de granit alb, însă pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere pentru locuința ta, urmează să analizăm câteva dintre cele mai deosebite. 

Statuario 

Este un granit superior, datorită purității, durabilității și culorii albe. Suprafața sa este de un alb pur, iar texturile naturale sunt dispuse sub forma unor venaturi subțiri gri închis și negre. Contrastul format va impresiona orice privitor, indiferent de modul în care vei alege să folosești granitul alb Statuario în locuința ta. 

Bianco Artic 

Fundalul său alb spre bej și petele maro închis cu granulație mică de pe întreaga suprafață, formează un aspect estetic foarte plăcut. Folosește granitul alb Bianco Artic dacă îți dorești ca locuința ta să se remarce prin eleganță discretă. 

Bianco Real 

Dacă îți dorești un aspect mai convențional pentru locuința ta, alege granitul alb Bianco Real. Are fundalul alb spre gri deschis și pete cu granulație medie gri închis și negre. Modul de dispunere al petelor este destul de egal, ceea ce formează un aspect clasic. 

Kashmir White 

Pentru a obține un aspect cu adevărat deosebit și unic în locuința ta, folosește granitul alb Kashmir White. Fundalul său alb spre gri, este acoperit de o combinație de texturi granulate și venate albastre, ce formează un model care amintește de valurile mării.  

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 50 de modele de granit alb, pe cele care se potrivesc în amenajarea locuinței tale. Poți vizita showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 sau depozitele din județele Prahova și Alba.