comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Modele de granit negru pentru locuinta ta

Granitul negru este o modalitate captivantă de a adăuga un stil sofisticat șI dramatic locuinței tale. De asemenea, este un material durabil și puternic care rezistă foarte bine, indiferent de modul în care alegi să-l folosești: pentru blaturi, pardoseli, pereți, glafuri și multe alte idei de amenajare. Granitul este o rocă magmatică masivă ce conține cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri și s-a format prin răcirea și solidificarea magmei. 

De la negru solid la pete albe, gri, aurii sau argintii, modelele granitului negru sunt foarte variate. Alegerea celui potrivit pentru locuința ta poate părea dificilă, de aceea în continuare vom analiza câteva dintre ele.  

Black Mist 

Numit pe bună dreptate și regal, Black Mist emană splendoarea îndrăzneață a designului roman. Potrivit pentru curtea unui rege, Black Mist este un granit negru dramatic, cu pete ușoare și vene albe care îi conferă aspectul său caracteristic “cețos”. Durabil și rafinat pentru o varietate de utilizări, de la blaturi, pardoseli și panouri de perete, pur și simplu nu se poate da greș cu folosirea acestui tip de granit negru. 

Black Galaxy 

Model de granit negru care are suprafața încărcată de pete mici aurii sau albe. Creează un aspect de cer înstelat în orice spațiu. Acest granit este ideal pentru blaturi, pardoseli și pereți/panouri de perete, transformând orice spațiu într-un univers al tău 

Nero Assoluto 

Granitul Nero Assoluto provine din India și amintește de cerul pe timp de noapte atunci când este întunecat, fără stele și fără lumină.. La fel ca pereții unui mare palat indian, acest design emană o eleganță simplă, având culoarea și textura consistente. Potrivit atât pentru utilizarea în interior, cât și în exterior, acest granit rafinat poate fi folosit pentru blaturi, pardoseli și plaări exterioare. 

Brazilian Black 

Granitul negru Brazilian Black are granulație medie și nuanțe gri închis până la negru. Suprafața sa amintește de umbra pe care o lasă un copac pe jos. Cu variațiile sale reduse ale modelului, acest granit echilibrează jucăuș lumina cu întunericul. Durabilitatea sa îl face ideal pentru utilizare în aplicații interioare și exterioare diverse, inclusiv pentru pardoseli, pereți sau blaturi, dar și pentru amenajarea curții sau a grădinii. 

Alege modelul potrivit de granit negru din peste 40 de modele disponibile pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 sau depozitele din județele Prahova și Alba.