comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Modele de granit pentru blaturile din baie

Blaturile din baie au nevoie de un material cât mai rezistent, dar și cu aspect deosebit. Granitul îndeplinește cel mai bine aceste cerințe.Granitul este compus din dioxid de siliciu, fiedspat și cuarț, iar împreună formează o rocă magmatică masivă. Rezistența ridicată a acestuia îl face să fie considerat al doilea material ca duritate după diamant.   

Complexitatea și diversitatea modelelor granitului poate face dificilă alegerea celui potrivit pentru blatul din baia locuinței tale. De aceea, le vom analiza în continuare pe cele mai interesante 

Exotic Juparana 

Acest model de granit exotic se extrage din India. Pe un fundal maro-roșu gălbui, cu accente bej discrete, se întinde o textură venată gri închis. Exotic Juparana va da blaturilor din baie un aspect luminos și cald, dar și un contrast plăcut. 

Tan Brown 

Tan Brown este un model de granit maro care se extrage din India. Suprafața sa este formată dintr-un fundal maro arămiu cu pete negre și gri. Dacă îți dorești un aspect mai dramatic pentru baia ta, însă fără a folosi blaturi complet negre, acest model este ideal. 

Blue Bahia 

Model de granit care se extrage din Brazilia și impresionează prin estetica sa neconvențională. Fundalul său este albastru deschis, iar pe suprafața sa sunt dispuse pete de culoare în nuanțe de gri și alb. Blaturile amenajate cu Blue Bahia îți vor înfrumuseța baia, oferindu-i un aspect unic. 

Bianco Primata 

Bianco Primata este un model de granit alb care se extrage din Brazilia. Acesta are un fundal alb spre gri deschis cu pete negre consistente și accente crem. Alege blaturi amenajate cu Bianco Primata atunci când vrei un aspect clasic pentru baia ta, dar care să atragă atenția prin contrast. 

Alege modelul potrivit de granit din peste 600 de modele disponibile pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 sau depozitele din județele Prahova și Alba.