comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Modele de granit pentru blaturile din bucatarie

Blaturile de granit reprezintă cea mai bună alegere atunci când îți dorești ca bucătăria ta să fie cât mai funcțională, dar în același timp și sofisticată. Modelele granitului sunt extrem de variate și versatile. 

Granitul este compus din dioxid de siliciu, fiedspat și cuarț, iar împreună formează o rocă magmatică masivă. Rezistența ridicată a acestuia îl face să fie considerat al doilea material ca duritate după diamant. 

Alegerea modelelor de granit potrivite pentru blaturile din bucătăria ta poate părea dificilă din cauza opțiunilor nelimitate. Iată o listă cu cele mai bune idei pentru acest tip de amenajare. 

Granit roșu 

Dacă îți dorești să adăugați culoare designului neutru al bucătăriei tale, atunci un blat de granit roșu este soluția ideală. Acest design modern iese în evidență prin intermediul blatului, oferind bucătăriei neutre un punct focal. Granitul roșu este disponibil într-o varietate de culori, de la deschis la închis, astfel că poți obține cu ușurință blatul pe care ți-l dorești. 

Granit alb 

Vei obține un aspect elegant și proaspăt, alegând granit alb pentru blaturile din bucătărie. Acest tip de granit este in special potrivit pentru încăperile mici, deoarece va da impresia de spațialitate. Blaturile de granit alb vor fi ușor de întreținut și vor da bucătăriei tale un aer modern. 

Granit negru 

Dacă plănuiești o investiție mare pentru amenajarea bucătăriei tale, alege blaturi de granit negru, deoarece nu va trebui să-ți faci griji din cauza petelor și zgârieturilor. Aceste blaturi vor fi rezistente la căldură și la uzura de zi cu zi. Mai mult, nimic nu este la fel de elegant ca un blat negru într-o bucătărie bine luminată. 

Granit maro 

Modelele de granit pentru blaturile din bucătărie sunt adesea alese pe baza durabilității și întreținerii. Cu toate acestea, granitul nu trebuie să fie întotdeauna de culoare neagră pentru a fi practic. Poți alege o altă culoare închisă pentru blaturile din bucătărie, cum ar fi maro, care va îmbunătăți cu siguranță aspectul spațiului și îi va da un aer cald și primitor. 

Intră pe www.stona.ro și alege modelele potrvite pentru blaturile din bucătăria ta. Avem peste 600 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.