comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Modele de granit pentru bucatariile mici

Bucătăriile mici amenajate corespunzător cu granit, pot fi la fel de captivante ca și cele mari, dacă se ține cont de câteva aspecte importante.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Aceasta piatră naturală se află pe locul doi ca duritate, după diamant.

Indiferent ce mobilier din bucătărie ai ales să amenajezi cu granit ( blaturile, mesele, dulapurile, pereții, pardoseala), este cu siguranță materialul ideal, atât din punct de vedere practic, cât și estetic. Disponibilitatea unui număr impresionant de modele pentru granit, permite alegerea celor potrivite pentru bucătăria ta mică, în așa fel încât să pară luminoasă și spațioasă.

Urmează să explorăm câteva modele de granit care ar fi excelente pentru această amenajare.

Bianco Antico

Bianco Antico oferă un element grafic pământesc, evidențiind faptul că tonurile neutre pot fi foarte interesante. Bucătăria ta amenajată cu acest tip de granit, va fi frumoasă și primitoare. Nuanțele de cacao și espresso și nuanțele gri ale acestui model de granit, se potrivesc perfect cu dulapuri în nuanțe de bej și cu aparate din oțel inoxidabil.

Caravelas

Caravelas este un model de granit cu fundal alb, pe care sunt dispuse texturi granulate foarte mici și fine, în nuanțe de bej și gri. Nuanțele deschise ale acestui tip de granit, vor reflecta lumina naturală care se revarsă prin ferestre și vor da bucătăriei tale, spațialitate și eleganță clasică.

Blanc du Blanc

Nu este nevoie să folosești doar granit cât mai alb și cât mai deschis pentru a da impresia de spațialitate în bucătăria ta mică. Modelul Blanc du Blanc are fundalul de bază alb, însă textură sa este predominantă, fiind formată din pete variate cu efect de ciobire, în nuanțe de auriu, maro și negru. Contrastul obținut are un impactul vizual impresionant și va oferi o primire călduroasă în bucătăria ta.

Black Galaxy

Deși granitul negru funcționează cel mai bine în bucătăriile mari și bine iluminate, poate fi, de asemenea, o alegere bună și pentru o bucătărie mică, dacă îl asociezi cu mobilier alb.

Black Galaxy este un model de granit negru cu fundal negru intens și texturi granulate mici aurii sau albe. Acest model îți va transforma bucătăria într-un spațiu elegant și luxos.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 350 de modele de granit, din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea bucătăriei tale de dimensiuni reduse. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.