comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Panou de perete din granit bej pentru bucatarie

O sugestie foarte practică pentru a proteja peretele din zona bucătăriei tale în care se află aragazul, este amenajarea unui panou. Este foarte important ca acest panou să fie cât mai rezistent, dar să aibă și un aspect estetic deosebit, de aceea alegerea granitului bej este cu siguranță potrivită.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul bej este o opțiune excelentă pentru amenajarea panoului de perete din bucătăria ta, datorită numeroaselor avantaje practice și estetice pe care le oferă.

Din punct de vedere estetic, panoul de perete de granit bej va înfrumuseța bucătăria ta și îi va da un aer calm și sofisticat. Modelele acestui tip de granit conțin texturi granulate formate dintr-o varietate de culori ca bej, crem, negru și alb, care se întind pe toată suprafața unui fundal în nuanțe diverse de bej. Versatilitatea foarte ridicată a granitului bej, va face ca panoul de perete să fie foarte ușor de integrat în orice bucătărie, indiferent de paleta de culori folosită pentru amenajarea celorlalte elemente din încăpere.

Din punct de vedere practic, granitul bej va face ca panoul tău de perete să fie extrem de rezistent și să facă față fără probleme expunerii prelungite la umezeala și temperaturile ridicate, ce se formează în bucătărie atunci când gătești.

După instalarea panoului de granit bej în bucătăria ta, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare în mod periodic, pentru a îi asigura rezistența în timp. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea acestui panou, poți folosi doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru granit.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de granit bej pentru amenajarea panoului de perete din bucătăria ta. Poți vizita showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 sau depozitele din județele Prahova și Alba.