comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Panou de perete din granit pentru bucatarie

Amenajarea unui panou în bucătăria ta va proteja peretele atunci când gătești. Este recomandat să folosești un material cât mai rezistent pentru această amenajare, astfel că granitul reprezintă alegerea ideală.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Panoul de perete din granit va oferi numeroase avantaje bucătăriei tale, atât practice, cât și estetice.

Această piatră naturală este foarte rezistentă și durabilă, odată instalată va face față cu brio factorilor externi, fără să se uzeze în timp. Panoul tău din granit nu va fi afectat de expunerea prelungită la temperaturi înalte sau la apă.

Din punct de vedere estetic, panoul din granit va avea un aspect unic, ce nu poate fi înlocuit de alt material. Disponibilitatea granitului într-o gamă foarte diversă de culori și texturi ce impresionează orice privitor, permite integrarea cu ușurință a acestui material în orice bucătărie, indiferent de stilul general al amenajării.

Sigilarea periodică a panoului de perete din granit este necesară, deoarece prin acest proces suprafața devine non-poroasă, astfel fiind protejată de pete și zgârieturi.

Acest panou nu va avea nevoie de o întreținere complicată, pentru curățarea periodică poți folosi o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Pe www.stona.ro te așteaptă peste 350 de modele de granit din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea panoului tău din bucătărie. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.