comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Pardoseala de granit bej pentru living

Living-ul reprezintă probabil cea mai importantă încăpere din locuința ta, deoarece aici petreci cel mai mult timp pentru a te relaxa. Astfel că pardoseala din living trebuie să aibă atât un aspect deosebit, cât și o rezistență ridicată, granitul bej fiind o alegere foarte potrivită. 

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole.

Pardoseala de granit bej va aduce o atmosferă caldă și primitoare în living-ul tău și va crea un punct focal atunci când vei intra în această încăpere. Versatilitatea pe care o oferă această culoare neutră va permite formarea contrastelor interesante împreună cu alte culori.

Prin intermediul amenajării pardoselii cu granit bej vei avea parte și de avantaje practice, pe lângă cele estetice, această piatră naturală fiind cel mai rezistent și durabil material disponibil. Astfel că nu vei avea niciun motiv de îngrijorare în legătura cu eventualele deteriorări ale pardoselii tale; nu se va zgâria, păta, crăpa sau sparge și va face față cu brio traficului intens din living.

Dacă vei efectua un tratament de sigilare o dată pe an, pardoseala ta de granit bej își va păstra cu siguranță aspectul intact de-a lungul timpului.

Pardoseala de granit bej va fi foarte ușor de întreținut și curățat, având nevoie doar de o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid, sau de o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Modelul potrivit de granit bej te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.