comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Pardoseala de granit din bucatarie

Materialul folosit la placarea pardoselii din bucătărie trebuie să îndeplinească următoarele caracteristici foarte importante: rezistența, calitatea, durabilitatea și aspectul. Pardoseala de granit reprezintă cea mai bună alegere, deoarece îndeplinește cu succes toate aceste caracteristici.

Granitul este o rocă magmatică masivă, fiind cea mai dură și mai rezistentă piatră naturală după diamant. Aceste caracteristici îl fac materialul potrivit pentru pardoseala din bucătărie, deoarece va face față temperaturilor ridicate, zgârieturilor, tăieturilor, petelor și spargerii.

Această piatră naturală cuprinde o gamă de culori foarte variată: alb, verde, roșu, albastru, galben și negru, ceea ce permite integrarea granitului în orice stil de amenajare al bucătăriei. Este disponibil într-o gamă largă de finisaje: periat, lustruit, nelustruit, natural, buciardat și fiamat.

Pentru păstrarea aspectului intact al pardoselii de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de impermeabilizare.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 350 de modele de granit pentru amenajarea spațiului tău, sau vizitează-ne în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48, și în depozitele din județele Prahova și Alba.