comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Pardoseala de granit gri pentru hol

O pardoseală de granit gri va transforma holul locuinței tale într-un spațiu funcțional și deosebit din punct de vedere estetic.

Granitul este o rocă magmatică masivă formată la adâncimi mari din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri. Această piatră naturală este a doua cea mai rezistentă și mai dură după diamant.

Aspectul clasic și frumusețea primordială a granitului gri, se vor transpune în pardoseala holului tău, formând o primă impresie uimitoare asupra celor care îți vor vizita locuința. Modelele granitului gri sunt formate din nuanțe deschise și închise care pornesc de la gri spre alb sau argintiu și continuă până la gri cu tente albastre sau aproape negre. Pardoseala de granit gri va oferi o versatilitate extrem de ridicată holului tău, astfel că vei putea să amenajezi această încăpere în orice mod, fără să îți faci griji că un anumit stil sau paletă de culori, ar putea să nu se potrivească cu pardoseala.

Durabilitatea excepțională a granitului îl face o opțiune excelentă pentru amenajarea pardoselii din holul tău. Pardoseala de granit gri va face față fără probleme oricăror urme de uzură și nu se va deteriora în timp, fiind ideală pentru spațiile cu trafic intens ca holul. De asemenea, cu această pardoseală vei avea longevitate în holul tău, fiind rezistentă la umezeală. Granitul gri va crea o suprafață care va fi practic impenetrabilă pentru lichide. Desigur, este întotdeauna o idee bună să ștergi lichidele care se varsă pe pardoseală, pentru a preveni alunecările și căderile.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare, pentru ca pardoseala de granit gri din holul tău să-și păstreze toate calitățile practice și fizice de-a lungul timpului. Reaplică tratamentul de sigilare la un interval de 12 luni.

Procesul de curățare al acestei pardoseli nu va fi deloc complicat. Mai întâi îndepărtează praful, murdăria și alte resturi care se pot acumula pe suprafața pardoselii de granit gri din holul tău, iar apoi curăță cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid de spălat vase. Așteaptă 5 minute înainte de a șterge din nou pardoseala doar cu apă pentru a curăța eventualele reziduuri.

Peste 150 de modele de granit gri, te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. Gama variată de modele disponibile, asigură găsirea celui potrivit pentru amenajarea pardoselii din holul tău.