comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Pardoseala de granit gri pentru locul de luat masa

Locul de luat masa reprezintă spațiul în care petreci timp cu familia de câteva ori pe zi, de aceea este important să aibă o pradoseală rezistentă și elegantă. Granitul gri îndeplinește cu succes ambele cerințe.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Este considerat a doua cea mai dură piatră naturală după diamant.

Este greu de imaginat câtă variație poate crea natura până când vezi întreaga gamă de granit gri disponibilă. Între granit alb și negru vei găsi zeci de nuanțe și modele diferite. Granitul are în mod obișnuit un model granular distinctiv în nuanțe închise de gri și culoarea de fundal este gri deschis. Pardoseala de granit gri va crea o atmosferă liniștită și plăcută în locul tău de luat masa, ideală pentru acest spațiu. Griul este o culoare foarte versatilă, care este capabilă să se potrivescă cu orice ambianță, astfel că pardosela de granit gri va fi foarte ușor de integrat în locul tău de luat masa.

Granitul gri este unul din cele mai dure și mai rezistente materiale disponibile, de aceea este cu siguranță cea mai bună alegere pentru amenajarea pardoselii din locul tău de luat masa. Pardoseala de granit gri va fi dificil de zgâriat, crăpat sau spart și va fi rezistentă la pete, apă și căldură. De asemenea, va fi ideală pentru trafic intens, datorită suprafeței foarte dure.

Această pardoseală va avea nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare pentru a-i asigura durabilitatea în timp. Se recomandă repetarea sigilării la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea pardoselii de granit gri nu va fi nevoie de un proces complicat. O soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu un mop moale, va fi tot ce vei avea nevoie pentru ca pardoseala din locul tău de luat masa să arate ca nouă.

Accesând www.stona.ro poți alege modelul potrivit de granit gri pentru amenajarea pardoselii din locul tău de luat masa. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.