comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Pardoseala de granit rosu pentru hol

Pardoseala din holul tău trebuie să fie atât funcțională cât și cu aspect deosebit, astfel că amenajarea acesteia cu granit roșu va îndeplini cu siguranță aceste cerințe.

Granitul este o rocă magmatică masivă formată la adâncimi mari din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri. Această piatră naturală este a doua cea mai rezistentă și mai dură după diamant.

Granitul roșu este compus din texturi granulate și o varietate de nuanțe, de la roșu la maro, cu accente de gri, verde sau negru. Pardoseala de granit roșu din holul tău va avea putere vizuală, datorită impactul îndrăzneț al culorilor sale bogate. Holul tău va emana eleganță și stil și va oferi o primire călduroasă în locuința ta.

Din punct de vedere funcțional, pardoseala de granit roșu din holul tău va avea o durabilitate foarte ridicată. Va face față fără probleme traficului intens din această încăpere și va fi foarte rezistentă la pete și zgârieturi.

Este important ca suprafața pardoselii să nu fie alunecoasă, de aceea dintre cele doua finisaje disponibile pentru granitul roșu: fiamat și lustruit, se recomandă alegerea celui fiamat deoarece suprafața va fi antiderapantă.

Un tratament de sigilare aplicat la un interval de 12 luni, va asigura păstrarea aspectului intact al pardoselii de granit roșu din holul tău de-a lungul timpului.

Pentru curățarea acestei pardoseli, vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru granit și de un mop moale. În lipsa soluției speciale, poți face o soluție din apă caldă și săpun lichid.

Alege din peste 30 de modele de granit roșu, accesând www.stona.ro și amenajează pardoseala din holul tău așa cum îți dorești. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.