comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Pavaj exterior de granit

Cea mai bună alegere a materialului pentru instalarea pavajului exterior este granitul, deoarece îndeplinește cele mai importante cerințe ale acestui tip de amenajare: rezistența și durabilitatea foarte ridicate. Pavajul exterior de granit va face față cu brio traficului intens și a factorilor externi, păstrându-și calitățile în pofida trecerii timpului. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce conține cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri și s-a format prin răcirea și solidificarea magmei.

Pavajele de granit oferă o selecție vastă de culori, dimensiuni și texturi, astfel această amenajare se poate face în orice exterior, indiferent de stil.

Suprafața pavajului trebuie să fie antiderapantă, de aceea finisajul cel mai potrivit este cel fiamat.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod periodic, pentru a asigura rezistența în timp a pavajului exterior de granit.

Pe www.stona.ro poți găsi peste 400 de modele de granit din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţul Prahova şi judeţul Alba.