comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Pavarea curtii cu granit gri

Materialul folosit pentru pavarea curții tale, trebuie să îndeplinească anumite cerințe de ordin practic, însă și aspectul estetic este foarte important pentru această amenajare. Astfel că alegerea ideală o reprezintă granitul gri.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Durabilitatea pe care o va oferi granitul gri pavajului curții tale, nu se va compara cu a niciunui alt material. Reprezintă materialul ideal pentru spațiile exterioare cu trafic intens, atât pietonal, cât și auto, datorită rezistenței foarte ridicate a granitului și a suprafeței sale texturate , ce nu va permite alunecarea. De asemena va face față fără probleme expunerii prelungite la apă și la temperaturi ridicate.

Din punct de vedere estetic, curtea ta pavată cu granit gri va avea un aspect clasic și elegant. Texturile granulate și diversitatea nuanțelor ce pot fi ușor albăstrui, cenușii, cu efect argintiu sau negru, formează modele deosebite.

Un avantaj important al granitului gri, este versatilitatea ridicată ce permite crearea oricărui design exterior al curții tale, indiferent de stilul ales.

Pavajul de granit gri din curtea ta va necesita aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni, pentru a-i asigura rezistența de-a lungul timpului.

Acest pavaj se va curăța prin periere cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de granit gri pentru pavarea curții tale, din peste 100 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.